Když není jaro, je tu alespoň jarní kosmetika

Komu se nechce při pohledu z okna nebo na teploměr brečet? Na nákup jarního oblečení opravdu není nálada. Tuhle beznaděj, která se projevuje i tak, že jsou všichni stále bledší a spolucestující v tramvaji stále nerudnější, lze překonat nákupy beauty produktů.

Namalovat si na tvář nový obličej vždycky pomůže. Navíc, když je teď všude tolik novinek, na které všichni tak dlouho čekali.  

Thickening Spray od Bumble and Bumble

Miluje ho jedna z nejlepších tuzemských kadeřnic, Nina Krajčo z Bomtonu. Těžko se jí divit. Legendární vlasová kosmetika, pro kterou už není třeba jezdit do Berlína, bude od jara konečně v parfumeriích Sephora. Thickening Spray dodá jemným vlasům nový život. Nutno říct, že v době věčně trvající zimy, kdy účesy mordují pletené kulichy, je tento produkt něco jako živá voda.

Cena: 690 Kč

Inflorescence od Byredo

Aspiruje na jednu z nejzajímavějších jarních vůní desetiletí. Kdo nenávidí chemické svěží vůně, bude nadšený. K dostání jsou rozkvetlé růže, frézie, magnólie, konvalinka i svěží jasmín. Vše velmi decentní, jako pro pravou vílu, co skotačí po anglických zahradách. K dostání v concept store Ingredients.

Cena: 3 850 Kč/100 ml

Shatter Paints laky od O.P.I.

Jsou snem teenagerek i módních redaktorek po celém světě. O.P.I. vyrábějí jedny z nejkvalitnějších laků na světě a vyjímkou není ani tato „praskací“ záležitost. Na podkladový lak (ideální je bílý) se nanese vrstvu tohoto černého a… voilà! Image dinosauřích drápků je na světě. K dostání v síti parfumerií Sephora.

Cena: 350 Kč

Back Up&Bust Phytoserum od Taliky

Vidina toho, že určité tělesné partie budou připomínat scvrklé hrozinky je děsivá. Zadek a prsa si zaslouží stejnou péči jako obličej. Mazat, mazat, mazat. Ideálně přípravky, které jsou na to určené. Zadek potřebuje krém, který ho zpevní, dekolt kromě toho vyžaduje jemný produkt, který citlivou kůži nepodráždí.

Produkty od Taliky skutečně fungují: od těch, co jsou určené na lepší růst obočí či řas, po ty na tělo. Bohužel, každý jednou dojde do věku, kdy obyčejná indulona nestačí. Naštěstí je tu Talika. K dostáních v síti parfumerií Sephora a Marionnaud.

Cena: 1 295 Kč

Fake Up od Benefit

Korektory jsou nezbytností. Touche Éclat od YSL, M.A.C., Armani, Bare Minerals… Teď je novým miláčkem produkt ze stáje Benefit. Pochází ze slunného San Francisca, má krásný obal, ale hlavně: kryje a nevysušuje!

Je ideální pod oči, kde ostatní korektory občas předvedou efekt drolící se omítky. Má dobré krycí schopnosti a rozptyluje světlo. K dostání v síti parfumerií Sephora.

Cena: 690 Kč

B.B. krém Sensibio od Biodermy

Poslední instance pro přecitlivělou pokožku. Sjednocuje, lehce kryje, nedráždí. Tento krém lze doporučit i těm, kteří trpí nejrůznějšími ekzémy, suchou pletí, seboroickou dermatitidou, šupinkami, sklonem k zarudnutí pleti. K dostání v lékárnách.

Cena: 449 Kč

Multilíčidlo The Multiple Puerto Vallarta od Nars

Krémová tvářenka, která se nanáší na tváře, čelo, nos, hřbet nosu. Mandarinkový odstín vdechne život i tváři v tónu umrlce. Reakce okolí: „vypadáš hezky odpočatě“ po 5ti hodinách spánku mluví za vše. K dostání v síti parfumerií Sephora.

Cena: 1 240 Kč

Krém Hydratant anti brillance&imperfections od Sephory

Kdo podstupuje mortal kombat v podobě souboje s vysušenou pokožkou, která má sklony k pupínkům, možná pro něj bude tento krém vysvobozením. Stahuje rozšířené póry, vyhlazuje pleť a má velmi příjemnou, lehkou texturu. K dostání v síti parfumerií Sephora.

Cena: 480 Kč

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang