Sekne ti to: Konečně pořádný internetový second-hand

Každý má své oblíbené sekáče, do kterých chodí pravidelně nakupovat. Může to být Fifty-Fifty nebo Mint Shop. Ale co nějaký internetový, který zákazníkovi zaručí, že mu to fakt sekne?

Second-hand Sekne ti to se vyznačuje jedinečnou prezentací – krásné čisté fotky s vtipem a holkami od vedle jako modelkami.

Majitelkou je Terka, fotografka, která pochází z Moravy, nejí maso, má kocoura Milana, byla na Erasmu v Istanbulu. Nedávno také získala čestné uznání od Czech Press Photo za svůj soubor fotografií s názvem Setkání s rysem. Jak to ta bývá, skvělé nápady jen tak jednoduše vyplynou.

„Sekne ti to jsem založila asi před čtyřmi lety. Tehdy jsem začínala fotit, a hadříky na focení jsem pořizovala v secondhandech. Když jsem jich měla už nějaké to množství, nevěděla jsem co s tím. Už jsem oblečení dál nepotřebovala a říkala jsem si, že bych to mohla zkusit prodávat, že by se třeba našli lidi, kterým by se to mohlo líbit.“

Všechny hadříky sbírá Terka po cestách či ve městech, ve kterých zrovna bydlí. V Olomouci,Brně, v Praze, ale i v milovaném Istanbulu nebo Londýně, kde byla nedávno na výletě.

Sekne ti to zákazníky obléká do školy, na veledůležitý pracovní pohovor, rande, do divadla s babičkou, ale i do města, pokud člověk chce být hvězdou chodníku či úlovkem street-style fotografů.

„Mám kolem sebe spoustu krásných lidí a je škoda toho nevyužít. Teď v Praze jsem hledala modelky a našla jsem super holky. Líbí se mi, když fotím někoho, kdo je pro to oblečení stejně nadšený jako já. Neláká mě objednat si modelku z agentury, která si obleče to, co jí přidělím, a párkrát zapózuje. Líbí se mi, když focení probíhá spontánně, holky si oblíkají to, co se jim líbí, nebo v čem se chtějí vidět.“

Kdo má nějaké to přání zahrát si na modelku a mít fotku, na které mu to sekne, určitě Terce může napsat. Neustále hledá nové tváře.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang