Komu je smutno, nechť myslí na Drakea a Rihannu

Je to jednoduché, v příběhu Rihanny a Drakea hrají roli silné archetypy. Tihle dva krásní mladí lidé jsou shodou okolností momentálně nejzářivější celebrity planety. 

RiRi se za nic nestydí:  za svůj talent, dominanci ani bradavky. Její sexualita je explozivní, ale ani přes maximální otevřenost nepůsobí vulgárně nebo vypočítavě.

Drake, alias Drizzy, je prototyp moderního prince, který je maskulinní akorát tak, aby mu to nebránilo vyjadřovat své pocity. Rihannu respektuje, ale zároveň o ní nepřestává rapovat, mluvit v rozhovorech, objednávat pro ní billboardy s romantickými vztahy. Kdo tohle má?

Jestli v showbizzu zůstala ještě skulinka něčeho opravdového, snad je to vztah těch dvou. Jako Ross a Rachel nebo Anita a Drasiz.

Aby se v tom čtenáři lépe vyznali, následuje přehledná historie vzletů a pádů společných chvil Drakea a Rihanny.

2009: Rihanna a Drake se potkali na bowlingu v New Yorku, RiRi byla po šíleném rozchodu s násilnickým Chrisem Brownem. O několik měsíců později v rozhovoru zpěvačka mluví o konci vztahu s Brownem, odmítá zvěsti o tom, že má pletky s Drakem.

2010: Drake začíná s vyjadřováním svých citů na veřejnosti. V písničce „Fireworks“ rappuje: „I can tell it wasn’t love, I just thought you’d fuck with me / Who coulda predicted Lucky Strike would have you stuck with me / Damn, I kept my wits about me, luckily what happened between us that night / It always seems to trouble me, now all of a sudden those gossip blogs want to cover me.”  V jednom rozhovoru přiznává, že ho Rihanna využila tak, jako on řadu žen před ní. „Ukázala mi, jaké to je, být s někým tak skvělým, pak zmizela“.

O pár měsíců později nahrálo duo song What’s My Name, v jehož videu spolu jí a pijí víno doma. Tak jako vy. Jen bez těch tanečků ve večerce.

2011: Během předávání Grammy se spolu na pódiu u songu What’s My Name kroutí tak, že už nás žádná cena nezajímá a modlíme se za šťastný konec v zákulisí. Téhož roku Drake opět upřímně přiznává: Rihanna nebyla připravená na vážný vztah, co chtěl on. Její odmítnutí ho zranilo, i proto, že mu imponoval zájem tak slavné ženy.

2012: Není rok, kdy by si ti dva od sebe neodpočinuli. Drake natáčí video Take Care, kde hraje hádejte kdo.

Zřejmě to rozžárlilo RiRi násilnického ex, který se chtěl s kanadským rapperem v klubu nejdřív bratříčkovat, pak se jejich party utkaly v pěstním souboji. „Chápu, že mě nemusí. Holka co miloval, mi tak nějak spadla do klína,“ dělal pak ramena Drake.

RiRi ale chtěla asi dokázat, že to nebude mít Drizzy tak snadné, a dala se opět dohromady s Chrisem Brownem. Když Drake získal cenu MTV, nějak „zapomněla tleskat“. Na dalším předávání těchto cen zase během Drakeova vystoupení věnovala větší pozornost svým nehtům.

2013: Drake byl hostem u Ellen DeGeneres, a když ho moderátorka škádlila ohledně drbů jak je to mezi ním a zpěvačkou, odpověděl velmi stručně. „Je to skvělá holka“.

2014: Pár je spolu opět viděn v Londýně, kde se účastní různých večírků. Během jednoho Drakeova vystoupení se RiRi zjeví v jeho oblíbené mikině Pigalle. Drake ale trvá na tom, že jejich vztah je naprosto platonický, ačkoliv princezna popu z Barbadosu je „sen každého muže“.

Jeho texty ale mluví o opaku, když zpívá o tom, jak mu Erykah Badu udělala čaj, mluvili o lásce a on myslel na hádejte koho. Rihannin obličej se také objevil na plátně během Drakeova koncertu v Torontu.

2015: Tady to vypadalo, že je vše ztraceno. Drake randil se Serenou Williams, Rihanna se zas ocicmávala s Leonardem di Capriem. Rychle na to raději zapomenout.

2016: Od ledna, kdy společně natočili klip Work na Rihannino album ANTI, jsou prý jedna duše, snad i jedno tělo.

Rihanna sice rappera friend-zonovala před fanoušky, kdy ji chtěl políbit a ona ucukla. Také Drake letos vydal album, kde na písničce Too Good spolupracovala Rihanna. V červnu překvapili fanoušky, když se Drake objevil na koncertě RiRi v Manchestru, kde jí označil za „nejkrásnější, nejtalentovanější ženu, co mu pořád láme srdce“.

I když jsou oba zaneprázdněni, RiRi vystoupila na domovské scéně Drakea v Torontu. No a teď přichází samozřejmě MTV Music Awards, kde jí:

  • na billboard napsal, že jí gratuluje k ceně Vanguard
  • na pódiu se přiznal, že jí miluje od svých 22 let
  • zase ji chtěl líbat (tentokrát se trefil na tvář)
  • postnul na Instagram fotku, kde jsou po předání cen VMA spolu

Kéž by tohle dobře dopadlo. Každý přece sní o pohádkové romanci, plné zvratů, napětí, ale hlavně o šťastném konci.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang