Lekce italského stylu s Giorgií a Giulií Tordini

Patří k nejfotografovanějším osobnostem italského street stylu. Giorgia založila svou značku Attico, Giulia je grafická designérka. Oblékají se elegantně, nadčasově, ale přitom pohodlně.

Kolik francouzských módních hvězd vyjmenujete z hlavy? Hádáme, že jich bude podstatně víc než těch italských. A to je škoda. Italky to často s oblékáním i péčí o sebe totiž umí lépe. Vypadají, že si užívají samy sebe víc než Pařížanky a Skandinávky dohromady. Možná to bude těmi těstovinami, pizzou a capuccinem.

Líbí se nám sestry Tordini, jejichž rodina vlastní v Miláně butik Showroom Marcona3. Otec Piero navrhuje boty, mají ještě nejmladší sestru Gretu.

Nejčastěji nosí nadčasové kousky jako jsou úzké džíny, široké kalhoty s vysokým pasem, bílé košile, ale doplněné výraznými šperky či botami. Chtějí působit tak, že se moc nesnažily, ale přesto vypadají žensky.

Jejich vzory v oblékání jsou Sofia Loren, Bianca Jagger, Jane Birkin nebo Charlotte Rampling.

Ačkoliv nosí vintage kusy od Yves Saint Laurenta, Missoni či Gucci, spojují se s dostupnými značkami H&M či &Other Stories, pro které účinkují v mini kampaních. Fotil je Adam Katz Sinding nebo Garance Doré.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang