Inspirace pro podzimní outfity

F&F představuje, jak se obléct podle posledních trendů nositelným, ale přesto originálním způsobem.

Co je příjemného na tom, že teploty budou už jenom klesat? Snad jen všechno to oblečení, díky kterému se lze v klidu vydat na podzimní procházku i dál než do nejbližší kavárny.

Trend: Pyžamo jako denní outfit

Oblečení na spaní se dá uplatnit i na ven. Nejlépe vypadají pyžama inspirovaná dvacátými léty a la Coco Chanel. Záleží jen na tom, s čím se zkombinují. Hedvábí nebo satén jdou skvěle k hrubému tvídu i sametovým doplňkům.

Kabát, 1199 Kč, pyžamo, 699 Kč, lodičky, info o ceně v obchodě Kč, vše F&F

Trend: Samet všude

Košile s výšivkou, 649 Kč, kalhoty, info o ceně v obchodě, sametový batůžek, 499 Kč, mokasíny, info o ceně v obchodě, vše F&F

Vrchní díl pyžama, 699 Kč/celý set, džíny, 699 Kč, boty, info o ceně v obchodě Kč, vše F&F

Mít rád velvet dnes není žádný módní underground. Kdo zažil konec 90. let a pražský obchod s britskou módou Black Market, si možná vzpomene, že právě tam bylo možné narazit na nejlepší modely ze sametové látky.

Taky je nosily oblíbené hrdinky seriálu Beverly Hills 90210, společně s náhrdelníky-chokery. Sametové můžou být nejen šaty, kalhoty nebo revoluce, ale i doplňky jako je batůžek či boty.

Trend: Zvonové rukávy

Svetr se zvonovými rukávy, 699 Kč, kalhoty, info o ceně v obchodě, mokasíny, info o ceně v obchodě, vše F&F

Reminiscence 60.let přichází v podobě maxi rukávů, co vypadají opuletně, i když nejsou vždy a všude praktické. Kdo ale bude chtít zastavit taxi, zatančit si písničku Single Ladies nebo jen pózovat na fotku, jsou pro něj velmi užitečné.

Trend: Výrazný kabát

Kabát, 1499 Kč, rolák, info o ceně v obchodě, koženková sukně, 499 Kč, kozačky, info o ceně v obchodě, vše F&F

Kabát, info o ceně v obchodě, mikina, 499 Kč, koženková sukně, 499 Kč, boty, info o ceně v obchodě, taška, info o ceně v obchodě, vše F&F

Svrchník je část oblečení, kterou odteď až do března budeme nosit neustále. Černá nebo šedá jsou sice univerzální, ale rychle omrzí. Vzor či zářivá barva ladí k monochromaticky černým outfitům i vysokým kozačkám.

Trend: Výšivka

Mikina, 499 Kč, F&F

Košile s výšivkou, 649 Kč, sametový batůžek, 499 Kč, oboje F&F

Folklórní motivy ozvláštní i základní kousky, které díky nim vypadají výjimečně. V módě jsou už od roku 2014 a zatím to nevypadá, že by se chtěly výšivky někam vytratit.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang