Jak se obléct na fashion week: 3 outfity

Pražský týden módy se blíží. Kdo chce zabodovat podle aktuálních trendů, měl by poslechnout volání ulice a vyladit svůj outfit jako Kendall nebo Gigi.

1. KLASIK JAKO URBAN CLASSICS

Když se nechceš vzdát VRSTVENÍ a zároveň si užít nastupující trend devadesátek, jdi do trička nebo roláku pod šaty se špagetovými ramínky. Svislé proužky na šatech zúží a prodlouží siluetu.

A jako bonus přidej stříbrné tenisky Reebok Club C, to je nesmrtelná klasika. Není ani potřeba dodávat, že tohle je ztělesněné pohodlíčko za velmi fér cenu.

2. HOLKA, NEBO KLUK?

Streetwear tak trochu jinak. Streetwear tak trochu po našem. Pánský šatník, infiltrace netradičních siluet do aktuálních trendů ulice – jako třeba právě „martensky“, které Queens prodává i ve veganské verzi.

3. AFTERWORKOUT SWAG … but still trendy

Trend cvičit vyladěná od hlavy až k patě už je tady nějakou dobu, ale co outfit po cvičení, když se jde s kamarádkami na sójovou kávu a avokádový toast?

Málokdo se chce soukat po sprše do džín, které se během lekce záhadně scvrkly. Napumpované svaly ještě pořád pracují a potřebují to největší pohodlí na světě. Afterworkout styl se pomalu dostává do ulic a ty se ho nemusíš bát vzít ani na fashion week.

Bella Hadid, která je tváří Nike, o tom ví svoje. U ní  to jistí kšiltovka, kelímek s kávou a pohodlné tenisky z posledního hot releasu. Rozhodujete se, jestli jít spíš do Nike, nebo adidasu, teda jestli jste #teamkendall, nebo spíš #teambella? V pohodě, trendy jsou obě varianty.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang