Jak cvičit, i když máte málo času

Fígl je neztrácet čas dopravou na místo, kde se trénink odehrává. COS přichází s oblečením, které je stylové, ale zároveň pohodlné natolik, aby se v něm dala cvičit jóga. Stačí aplikace do mobilu, pár minut denně a vytrvalost.

„Celou zimu jsem „prasila“, o prvním horkém dni se svlékla do plavek a řekla si, že takhle to vypadat nemůže,“ prozradila jedna krásná a štíhlá žena, která miluje jídlo. Kdo je na tom stejně a chcete být pevnější, ale netrávit svůj život v posilovně, nemusí na nic rezignovat, ale ani podstupovat sebetrýznivý detox.

Jsme to, co jíme, takže kdo to chce mít pod kontrolou, pomůže mu aplikace Kalorické tabulky. Podle výšky a váhy vypočítá, kolik daný jedinec potřebuje přijmout kalorií, kolik obsahuje jídlo, které za den snědl a zda nepotřebuje konzumovat třeba víc.

„Když vidím, že jsem ten den snědla spousta sladkého, cvičím jen o chvilku déle,“ radí fitness trenérka.

Aplikace, podle které cvičí, se jmenuje 8fit. Je zdarma a lze podle ní cvičit doma, klidně bez činek. Zabere to pár minut, ideálně ráno po vstání na první zazvonění budíku.

Další variantou, jak už nikdy nezmeškat jógu, je být na ni vždy připraven. V oblečení, které je vzdušné, pružné a zároveň naprosto akceptovatelné k nošení na veřejnost.

Proč si nedat pár cviků v práci? Když ostatní mohou nahlas telefonovat a všichni je slyší, proč by kolegyni nemohli všichni vidět v pozici vrány? Je to o dost příjemnější než si vyposlechnout dohadování jiného kolegy s DPD kurýrem.

Kolekce od COS pro jógu je navržená sice na normální nošení, ale zároveň tak, aby se hýbala s tělem. V měkké bavlně a žerzeji to půjde samo.

Existuje ale řešení i pro situaci, kdy se člověku nic nechce. Pomalé ásány i silové cviky se dají zvládnout, když máme motivaci. Ale pokud chybí, pomůže hudba a tanec.

Funguje to snad na všechno. Kdyby se to náhodou nepovedlo, tak se alespoň zasmějete a z letargie, naštvání nebo smutku se vytancujete.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang