Hlavně všem musí být dobře, říká móda Dolce&Gabbany

Úsměvy na přehlídkovém mole, předvádějící různého věku i siluet, italská pouliční zábava. „Každý z nás je králem svého života,“ deklaruje Domenico Dolce. Na jedinečnost každé živé bytosti měly upozornit i otisky prstů návrhářů, které byly během přehlídky kolekce Spring/Summer 2019 promítány.

Rekordních 150 looků, protože podle D&G je více vždy více, předvedla i Monica Bellucci, Carla Bruni, Isabella Rossellini se svou dcerou Elettrou, Helena Christensen, Eva Herzigová i Ashley Graham.

Kromě pestrého castingu nesmělo chybět ani další populární téma: sexuálních menšin. Proto se zde modelky držely za ruku, u některých předvádějících zas bylo jasné, že nechtějí být označováni za ženy, nebo muže, a tak jsou obojím.

Pestrá směs lidí všech věkových generací, proporcí i barvy pleti, kontrastovala s okázalými modely, kde se vyjímala propracovaná saka, i velmi tradiční ženské siluety večerních šatů.

Poselství přehlídky si překládám takto: i žáci tradičních katolických škol si budou muset zvyknout na to, že existují odlišnosti, a i ty miluje Bůh.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang