Nejstylovější dědeček na světě

Třiasedmdesátiletá módní ikona z Kreuzbergu chodí do techno klubů v doprovodu vycházkové hole a motýlku.

Günther Krabbenhöft vypadá jako opravdový dandy. Jeho outfit se skládá z perfektně padnoucího obleku s vestičkou a motýlkem, kapesníčkem, kloboukem. Nechybí barevně sladěné ponožky, ručně šité kožené polobotky a vycházková hůl.

Obléknout se mu prý trvá velmi krátce, ale košili si vždy vyžehlí víc než pečlivě- nechce vypadat jako ostatní.

Günther je mnohem víc než stylová postavička na Instagramu, přezdívaný „hipsta Opa z Kreuzbergu“. Slavným se stal skutečně díky pouličním fotografům- lovcům stylu, které bavil jeho cit pro detail, elegance a zároveň smysl pro extravaganci, která se projevuje v tom, jaké volí barvy a doplňky.

I když je považován za součást berlínského stylového koloritu, pochází třiasemdesátiletý Günther z vesnice poblíž Hannoveru. Vyrostl se čtyřmi sourozenci, sám má z krátce trvajícího manželství dceru, kterou vychoval sám.

Kromě toho, že pracoval 50 let jako kuchař, se také staral o pacienty v terminálním stádiu AIDS.

Poprvé byl vyfocen u berlínské stanice metra Kottbuser Tor. Nechal se sice tehdy zvěčnit, ale nechtěl, aby fotka byla nikde uveřejněna. Což se nepovedlo, snímek se naopak stal senzací na sociálních sítích

Günther je populární nejen díky svému vybranému způsobu oblékání, který je podle něj odrazem jeho vnitřního světa, ale také kvůli zálibě v návštěvě techno klubů. Mezi jeho nejoblíbenější patří Berghain nebo Sisyphos, ale nejraději stejně poslouchá francouzské šansony.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang