Nečekané spojení: Jan Černý a parfumerie Douglas

Návrhář Jan Černý je miláček. Ať už médií, návštěvníků módních přehlídek nebo svých zákazníků. Jeho slibná kariéra se zase posunula o kousek výš.

Má podobnou energii jako Jakup Polanka. Extrovert, rád komunikuje a dává najevo, že má rád to, co dělá, svůj život i nové výzvy. Proto Jan Černý zřejmě kývl na nabídku pafumerie Douglas vytvořit vánoční dárek pro zákazníky, kteří odteď do vyčerpání zásob nakoupí za 6 tisíc korun.

Chvályhodné je, že se německý kosmetický gigant rozhodl navázat na úspěšné kolaborace z předchozích ročníků (jako bylo například psaníčko Piece of Black Star od Pavla Brejchy) a oslovil návrháře, který je mladý, neplní stránky bulváru a reprezentuje současné trendy, nikoliv jejich provinční vývar.

Spojení s parfumerií Douglas vzniklo hlavně díky skvělým lidem, kteří ho v Česku vedou a dali svou důvěru v mladou krev!

Jan pro Douglas vytvořil jedinečnou designer bag. Nechtěl nic zdobného, dekorativního, prvoplánově líbivého. To se totiž v takové spolupráci samozřejmě nabízí. Snažil se jít hlavně po funkci, čistotě a multifunkčnosti.

Pracoval s dekorem jinak, taška je ozdobena krystaly Preciosa a popruhem s jeho logem. Je to taková „nová ozdoba“.

Popruh si navíc lze odepnout a používat ho třeba jako klíčenku nebo ho nosit na oblíbené tašce. Designer bag byla taky navržená jako unisex dárek, to byl další velmi důležitý aspekt v jeho představě.

Tato spolupráce může ženám ukázat, že Janovy věci, ač nejsou krajkové nebo volánové, mohou nosit i ony. Toto poselství je vlastně jedno ze zásadních věcí, které na celé akci vnímá.

A co nikdy nechybí v Janově tašce? Peněženka, mobil, klíče. A potom sluneční brýle, parfém, JAN samolepky, nabíječka na iPhone a žvýkačky.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang