Nejkrásnější šaty z Cannes

Filmový festival v Cannes je legendární nejen svými skandály, ale také nádhernými róbami svých návštěvnic.

Mia Wasikowska: oblíbená herečka zastává názor, že v jednoduchosti je krása. Poté, co si nechala dorůst vlasy ze svého klučičího účesu, působí dokonale étericky v temně fialových šatech od newyorského návrháře J. Mendela. Mie také přísluší bod za alabastrovou pokožku, konečně někdo pochopil, že upírsky bílá pleť je sexy!

Barbara Palvin: kdo je vysoká, štíhlá a má líbeznou tvář, tak si může na červený koberec vzít i šaty ze second-handu nebo třeba nakupovat šaty na Wish nebo mít šaty ze Zootu. Upřímně, to, co má maďarská modelka Barbara na sobě, určitě má ve skříni i vaše babička. Tady je důkaz, že i takový kousek může někomu slušet.

Diane Kruger: ve svém posledním filmu hraje Marii-Antoinettu (s lesbickými sklony). Královsky vypadá i ve svém průhledném modelu od Jasona Wu. Diane je sexy, ale zároveň velmi důstojná.

Natasha Poly: na většině z nás by zelené šaty s potiskem od Gucci vypadaly jako župan, ale ruská topmodelka si je může dovolit. Pochváleny musí být i dramatické doplňky v podobě výrazných náušnic a líčení.

Inés de la Fressange: je skvělý příklad večerního stylingu v letních měsících. K ostře růžové róbě si místo obligátních bot na podpatku vzala jednoduché metalické sandálky a výraznou kabelku. Ačkoliv dávno oslavila padesátku, působí tato francouzská šlechtična-modelka víc než mladistvě.

Eva Herzigová: česká topmodelka vypadá jako aristokratka, která se vypravila na galavečeři na Titanicu. Stejně oslnivý jako úsměv Evy je i náhrdelník Chopard a šaty od Dolce&Gabbany.

Tilda Swinton: skotská herečka je představitelkou absolutního vzhledového minimalismu. Není klasicky krásná, ale vypadá nadpozemsky. Je vůbec skutečná?

Erin Wasson: modelka, která je známá svým boho stylem, mu zůstala věrná i na glamour příležitosti. Líbí se nám, že je věrná svému způsobu oblékání a nenutí se do pompézních rób s vlečkou. Tento model od Antonia Berardi je nevinný i provokativní zároveň. Palec nahoru.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang