Pohádka o vánoční kráse

Jak se asi chovají vaše zkrášlující produkty, když majitelé nejsou doma? Inspirace pro milovníky niche parfémů, zářivé pleti a luxusní kosmetiky v kouzelné scenérii fotografky Kingy.

Bylo, nebylo kouzelné papírové městečko, které se zjevovalo pouze v čase adventu, aby lákalo kolemjdoucí na své šarmantní obyvatele. Kdo byl polapen, toho stihla horečka adventní noci, kdy ze sebe musíte udělat femme fatale na tahu, i přesto, že máte péct vanilkové rohlíčky a linecké koláčky.

Parfém, The Different Company, After Midnight

Svěží, ale zároveň velmi intenzivní vůně od jedné z prvních niche značek na světě. Bergamot, andělika, kosatec, neroli, jasmín. Voněla by se jím Popelka, aby na ni princ nezapomněl.

EdT 50 ml za 2750 Kč, prodává parfumerie Sephora

Stíny, Illusion D’Ombre, Chanel, odstín Apparition

Kdo nemá kouřové líčení očí v malíčku, s těmito stíny to zvládne i levou zadní (rukou). Krémová textura umožňuje vrstvit barvu tak dlouho, dokud se nedostaví kýžený efekt.

Navíc jsou stíny dlouhotrvající, takže budou vypadat slušivě, i kdyby vás náhodou po vánočním či silvestrovském večírku čekala tzv. walk of shame.

Cena: 930 Kč, prodávají parfumerie Douglas, Marionnaud a Sephora

Rozjasňovač, Mineralize Skinfinish, M.A.C., odstín Soft&Gentle

Elixír krásy sice existuje jen v pohádkách, ale v běžné každodennosti ho může nahradit rozjasňovač. Na lícních kostech, hřbetu nosu, u obočí a nad rtem jeho perleťové částečky vykouzlí dojem Šípkové Růženky, co byla polibkem právě vysvobozena z vydatného spánku.

Cena: 850 Kč, prodává M.A.C.

Rtěnka, odstín Lady Danger, M.A.C.

Pokud máte pocit, že největší drama, co v životě zažíváte, je počet nezodpovězených emailů, je čas vrátit tomuto slovu pravý, divadelní význam. Divou (ale bez nesnesitelné sebestřednosti) budete díky hutné textuře ikonické červené rtěnky a laku na nehty, který se jen tak neoprýská.

Rtěnka: odstín Lady Danger, M.A.C., 550 Kč
Lak na nehty: odstín Pirate, Chanel, prodávají parfumerie Douglas, Marionnaud a Sephora, 750 Kč

Řasenka Roller Lash od Benefitu

Představte si, že vám štedrá víla splní jedno kosmetické přání…Už nikdy nebudete muset používat kleštičky na řasy. Protivná povinnost odpadne díky gumovému ohebnému kartáčku řasenky Roller Lash od Benefitu, která umí řasy natočit do skutečně obdivuhodných rozměrů.

Cena: 820 Kč, prodává parfumerie Sephora

Pleťová maska GlamGlow Flash Mud

Když se o svou krásu budete starat jako o dárek, co vám nadělily sudičky, můžete zářit navzdory okolnostem, pigmentovým skvrnám i znečištěnému ovzduší. Pomocníky vám budou pleťová maska GlamGlow Flash Mud a rozjasňující emulze Tata Harper.

Rozjasňující pleťová maska GlamGlow Flash Mud zesvětlí pigmentové skvrny a sjednotí barvu pleti.

Cena: 1450 Kč, prodává parfumerie Sephora

Emulze Tata Harper Iluminating Moisturizer

Multifunkční hydratační emulze Tata Harper Iluminating Moisturizer v sobě obsahuje opravdu pohádkové složení: diamantový prach. Kromě něj tu působí rostlinné výtažky a minerály. Vyhlazuje jemné linky a vrásky.

Cena: 2210 Kč, prodává Ingredients

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang