Kam jít nově v Praze nakupovat módu: Girl Next Door, Míšeňská 10, Wolfgang

Nováčci mezi pražskými butiky nabízí originální českou nebo second-handovou módu a doplňky.

V nabídce jsou i originální české boty či boty bez tkaniček. Kam jít v Praze a v Brně nakupovat módu?

Girl Next Door

AnetaKatkaNikola se rozhodly přestat přemýšlet coby-kdyby a svůj sen zrealizovaly. Výsledkem je obchod v stále oblíbenějších Holešovicích. Zákazníci zde najdou to nejlepší z šatníku vybraných blogerek i majitelek samotných, upravené second-handové kousky, dekor, kaligrafické plakáty, porcelán či čepice s charitativním příběhem.

Zdejší specialita: Koho omrzela třeba stará bunda, majitelky mu ji na místě upraví pomocí pinů či nášivek.

Kde a kdy: Tusarova 31, 2. patro, bílé dveře, zvoní se vlevo. Každý všední den mezi 12-18 hodinou, v sobotu mezi 11-14 hodinou.

Míšeňská 10

Kdo zná značku Win-Win love, která se zabývá upcyclingem, bude se z tohoto počinu radovat. Za concept-storem v Míšeňské 10 totiž stojí jedna z autorek, Barbora Vilišová. Druhou spolumajitelkou je blogerka Adéla C. Mazánková.

Předělané second-handové oblečení, co se nese v duchu minimalismu, normcoru a 90. let, tak můžete pořídit nejen online, ale právě v roztomilém obchodě na Starém městě. Kromě toho nabízí ještě Míšeňská 10 přírodní mýdla značky Mylo, českou kosmetickou značku Onest či šperky Antipearle.

Kde a kdy: Míšeňská 10, Praha 1, otevřeno denně od 11-20

Wolfgang Store

Nejen v Brně, populární obchod s urban módou otevřel konečně i svou pražskou pobočku v Benediktské ulici. Unisexová móda stejnojmenného názvu, kterou může nosit kdokoliv, kdo má rád pohodlí v barevné škále černá-bílá-šedá, je doplněná českými i zahraničmí značkami, či pret-a- porter kolekcemi vybraných českých designérů.

Novinkou jsou vůně od italského parfuméra Tiziana Terenzi.

Majitelky Viktorie a Zuzana jsou také proslulé hostitelky: v rámci obchodu se konají legendární večírky i přehlídky, kterých se snad dočkají i obyvatelé hlavního města.

Kde a kdy: Benediktská 5, Praha 1

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang