Kdo ještě nezná Lindu Rodin, která svým stylem strčí do kapsy každého?

Módní vzor pro tisíce žen, podnikatelka a Newyorčanka, která vymyslela úžasné kosmetické produkty. Lindě Rodin je 68 let a byla už modelkou, galeristkou, prodavačkou knih v knihkupectví Rizzoli, editorkou v časopise Harper’s Bazaar i stylistkou.

Její vzhled tvoří nejen stříbrné vlasy, ale také často výrazné brýle a líčení. To, že dostává na internetu tolik pozornosti, si prý náramně užívá. Svědčí o tom Instagramový účet, který si vede, protože je plný slušivých fotek, na kterých Linda zkušeně pózuje.

Velkou roli v jejím životě hraje také pudl Winks, který je i nedílnou součástí Lindiny image.

Stárnutí v podání Lindy Rodin vypadá jako báječné období, kdy si můžete dělat co chcete a ještě za to sklízíte obdiv. Krása ji neopustila, naopak na prahu sedmdesátky vypadá lépe než zamlada.

Svou kosmetickou značku Rodin namíchala skoro před deseti lety ve své kuchyni v Chelsea. Základem byly oleje, ke kterým získala vztah v Itálii, kde řadu let žila. Tak vzniklo Olio Lusso– obličejový olej, který mají na poličce v koupelně i Gwyneth Paltrow, Olivia Wilde nebo Liv Tyler.

Svět celebrit ale není Lindě Rodin nijak vzdálený, protože už dříve spolupracovala jako stylistka třeba s Halle Berry i Madonnou. Její oblečení ale není plné drahých značek, jak by se mohlo na první pohled zdát. Miluje lovení v second-handech a nejrůznějších „hrabárnách“.

„Můj úspěch mezi mladými podle mě tkví v tom, že si přejí, aby takhle vypadala jejich matka nebo babička. Proto ke mě přiběhnou na ulici a chtějí si udělat selfíčko. Líbí se mi jak vypadám, ale je těžké stárnout v kultuře věčného mládí,“ přiznala v jednom rozhovoru.

Své vlasy si ale nikdy neobarvila, ačkoliv začala šedivět už v 35 letech. Ačkoliv je má ale přirozeně vlnité, celý život je narovnávala žehličkou. Nyní se snaží zachovat je tak nějak „mezi“.

V Čechách si z kosmetické řady Rodin zákaznice mohou pořídit nejen obličejový olej, ale také rtěnky. K dostání v síti kadeřnictví Bomton.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang