Jak zažít atmosféru festivalu ve Varech a zůstat přitom doma

Každý může vidět filmy, pořídit si suvenýry, zažít party a popíjet léčivou vodu. Bez davů, tlačenice a často nedobrého předraženého jídla.

Za pár dní už to vypukne. Všichni budou ve Varech a motat se tam po barech. Můžeme si zahrát na proroky a říct, co se asi stane: přijede Uma Thurman a kontroverzní Casey Affleck, ale média se budou zabývat tím, co měla na sobě přítelkyně Leoše Mareše Monika Koblížková

Taky bude vedro k padnutí, pak bude pršet, Bartoška se bude usmívat, v pop-up klubu Aeroport budou tak skvělé party, že sem přijdou i VIPky nudící se v Becher’s baru.

Jak zažít Vary a přitom zůstat v Praze

Nakoupit si festivalový merch zde: letos je totiž obzvlášť povedený. Skvěle vypadají trička s motivy plakátu letošního festivalu, ale také plátěné tašky nebo ponožky.

Jít do kina na festivalové filmy. Akce Vary v kině letos uvede romantickou komedii Pěkně blbě, německý debut Axolotl Overkill a francouzský psychoerotický thriller Françoise Ozona Dvojitý milenec.

Místo Aeroportu Ankali. Ano, v Aeroportu bývají nejlepší večírky, kam zabloudí i ti nejslavnější hosté festivalu jako třeba před třemi lety Ezra Miller, který nám doslova řekl: You guys are kinda cool. Z takového komplimetu se dá žít léta.

Ale opravdový hipstr nepojede někam, kde jsou všichni, ale vyrazí do samého srdce hipstrlandu Vršovic, aby se nezúčastněně tvářil na party v novém klubu Ankali, který je, světe div se, klimatizovaný.

Vincentka chutná jako léčivé prameny. Kdo rád pije karlovarské zázračné vody? Ostatní zatím reptají, že je to hnusné, ale vy si užíváte slané horké tekutiny plnými doušky? Dejte šanci Vincentce, je podobně lahodná. Nebo nechutná. Záleží na úhlu pohledu.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang