Koho sleduje na Instagramu: Zuzana Pelková

Po dlouhých 12 let byla kosmetickou redaktorkou časopisu ELLE, ale to není na její osobě to nejzajímavější. Ráda běhá, čte, cestuje a dobře jí. Zuzka je autentická, takže tomu, co .sledující uvidí na jejích sociálních sítích, mohou věřit.

Když běžní smrtelníci ještě neměli potuchu o tom, jak se fotí na Instagram, a jaké produkty dát k sobě, aby to vypadalo cool, ona to už dávno věděla. Vedla si blog Tosemilibiaprotototadyje, který je teď možné sledovat na Facebooku. Není jí už náct, ale se sociálními sítěmi to umí líp, než kdejaký teenager.

Těžko říct, jak se to stane, že člověk umí předpovídat trendy, ale Zuzka to dokáže, aniž by tím někoho otravovala. No-make-up look, sportovní oblečení, tenisky, niche parfémy a láska k běhání se u ní objevily dříve, než se to stalo mainstreamem.

Teď je tu ale otázka…

Koho sleduje ona?

drawings_for_my_grandchildren: Pětasedmdesátiletý Korejec se naučil používat Instagram a úplně mu to změnilo život. Maluje tam totiž obrázky svým třem vnukům, kteží žijí v jiných zemích. „Je maximálně šťastný, protože opět našel smysl života. Jeho žena k obrázkům píše příběhy. A to mi přijde krásné!“.

Stormibree: „Vůbec nevím, kdo to je. Jistě ale vím, že je mega krásná, má stejně krásného může a maj spolu miminko. Je zkrátka hezký na ně koukat… #love“

John Bozinov: John je z Nového Zélandu a fotí hory, moře, ledovce, vodopády, zvířata. „Miluju funkční věci. Batohy, pláštěnky, pohorky, to je moje. Chápejte, že tohle mě nemohlo nechat chladnou“.

my.life.in.colour: „Ráda věci kombinuju. Máme proto doma spoustu různých misek, příborů, obrázků, ale i třeba židlí. A ačkoliv většinou chodím v neutrálních barvách, v interiéru mě baví barvy a vzory. Ne moc. Jen někde. Ale je fajn, když tam jsou. A proto se mi mi líbí @my.life.in.colour jako inspirace“.

Queen Ruba: působí jako kreativní ředitelka americké Elle. „Já na Instagramu moc nelajkuju, ale jejím kolážím dávám like téměř denně“.

Caroline Vreeland: pravnučka slavné módní ikony Diane Vreeland, co miluje těstoviny, víno, výstřihy. „Tahle holka mě baví hodně. Proč? Koukněte na její instastories a pochopíte. A navíc je vtipná“.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang