Koho sledovat na Instagramu během fashion weeku?

Fashion week je tu a nadšenci do módy ani nemusí nikam jezdit. Stačí sledovat ty správné osobnosti, z jejichž účtů čiší ta správná atmosféra.

Kdo by chtěl VIP vstupenky a sedět v první řadě, když se nemusí nikam chystat. Ve svém oblíbeném pyžamu a se zákuskem v ruce pozorovat nejnovější kolekce, divoké večírky i nakrucování celebrit a influencerů.

Je to jako televize, ale osobnější. Stačí si vzít popcorn či jiný oblíbený mls a zábava může začít. Je to jako v pohádce, kde si lze obléct neviditelný plášť a rázem se ocitnout v cizí místnosti a nepozorovaně se po ní pohybovat.

Koho sledovat během fashion weeků?

Množné číslo je na místě: New York, Paříž, Londýn, Milán a samozřejmě i Praha. Je toho hodně, co vidět, kolekce střídají kolekci, divák neví, kam dřív s očima. Proto by si měli vybrat takový pohled influencera, který nenatáčí jen nekonečná videa z defilé, ale i pobaví osobitým komentářem.

Sam McKnight. Geniální kadeřník.

Eugénie Trochu. Vtipné příjmení i feed módní editorky Vogue Paris.

Derek Blasberg. Jmenujte celebritu, pravděpodobně to bude jeho kamarádka. Gigi, Karlie, Miranda, ale i Jane Fonda. Tenhle novinář je má na rychlé volbě v telefonu asi všechny.

Carlyne Cerf de Dudzeele. Stylistka s aristokratickým příjmením se nebojí kombinovat adidas teplákovku, výrazné šperky a falešné opálení. Spolupracuje s nejlepšími časopisy a značkami a nemůže chybět na žádné zajímavé přehlídce.

Adéla Mazánková. Zjevení na české fashion scéně. Má perfektní, ale nenucený styl. Kromě toho, že je úspěšnou bloggerkou, píše pro Elle.cz. Je přívětivá a poctivá, svůj Instagramový feed během pražského fashion weeku plní tím, co ostatní chtějí vidět.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang